Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@00:48:23 GMT

رتبه اینترنت ایران ۷۲ از میان ۱۳۹ کشور

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۲۷۵۹۱

رتبه اینترنت ایران ۷۲ از میان ۱۳۹ کشور

میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران در ماه ژوئن سال جاری، ۲۷.۱۷ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود ۹.۶۵ مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را به ۷۲ از میان ۱۳۹ کشور رسانده است. سرعت اینترنت یکی از فاکتور‌های کیفی خدمات اینترنتی محسوب می‌شود و البته این روز‌ها به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کاربران اینترنتی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وب‌سایت Speedtest شاخص‌های جهانی اینترنت را در کشور‌ها بررسی می‌کند و مشاهده آمار این وب‌سایت می‌تواند نشان دهد که اینترنت در یک ماه گذشته در ایران به چه صورت بوده است.

طبق آخرین آمار منتشرشده در اسپیدتست، تا ماه ژوئن سال ۲۰۲۲، میانه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۳۱.۰۱ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۸.۶۶ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۲۹ میلی‌ثانیه است. در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه جهانی سرعت دانلود، ۲۸.۵۶ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود ۲۸.۵۶ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۱۰ میلی‌ثانیه است.

این در حالی است که در ماه می‌سال ۲۰۲۲ میانه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل ۳۰.۳۷ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل ۸.۶۰ مگابیت‌برثانیه بود. در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه جهانی سرعت دانلود، ۶۴.۷۰ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود ۲۷.۷۴ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۱۰ میلی‌ثانیه بود.

رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان در ماه ژوئن ۲۰۲۲، به ترتیب به نروژ (۱۲۶.۹۶ مگابیت‌برثانیه)، امارات متحده عربی (۱۲۰.۳۷ مگابیت‌برثانیه)، بلغارستان (۱۱۰.۶۱ مگابیت‌برثانیه)، کره جنوبی (۱۰۷.۴۳ مگابیت‌برثانیه) و قطر (۱۰۴.۸۲ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهن‌باند ثابت در جهان، به ترتیب به شیلی (۲۱۳.۷۳ مگابیت‌برثانیه)، سنگاپور (۲۰۳.۶۱ مگابیت‌برثانیه)، چین (۱۸۸.۰۳ مگابیت‌برثانیه)، تایلند (۱۸۷.۸۲ مگابیت‌برثانیه) و هنگ‌کنگ (۱۷۵.۹۳ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

در حال حاضر میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۷.۱۷ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۹.۶۵ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۳۰ میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را به ۷۲ از میان ۱۳۹ کشور رسانده است.

این در حالی است که در ماه می‌سال جاری، میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۶.۱۰ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۹.۵۹ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۳۱ میلی‌ثانیه بود که رتبه ایران را به ۷۱ از میان ۱۴۱ کشور رسانده بود.

طبق این آمار، اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از لائوس و بوسنی هرزگوین سریع‌تر و از پاپوا گینه نو و کوزوو کندتر است.

در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه سرعت دانلود در ایران، ۱۰.۲۳ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود ۱.۶۱ مگابیت‌برثانیه و تاخیر، ۲۹ میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را به ۱۴۵ از میان ۱۸۲ کشور می‌رساند.

این درحالی است که در می ۲۰۲۲، در حوزه اینترنت ثابت، میانه سرعت دانلود در ایران، ۱۰.۳۴ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود ۱.۶۵ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۲۹ میلی‌ثانیه بود و ایران در رتبه ۱۴۱ از میان ۱۸۲ کشور قرار داشت.

همچنین طبق این آمار، اینترنت ثابت ایران در حال حاضر از اوگاندا و پاپوا گینه نو سریع‌تر و از نیجریه و تانزانیا کندتر است.

البته تا پیش از این، میانگین سرعت در این وب‌سایت مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما از این پس رتبه‌بندی‌ها بر اساس میانه سرعت است تا سرعت‌هایی را که کاربر احتمالاً تجربه می‌کند، به بهترین شکل منعکس کند. البته وب‌سایت اسپیدتست اعلام کرده تا فوریه ۲۰۲۳، همچنان سرعت اینترنت کشور‌ها بر اساس میانگین را هم نشان می‌دهد. طبق این آمار، میانگین سرعت اینترنت ایران در ماه ژوئن ۲۰۲۲، در تصویر زیر آمده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اینترنت شاخص آپلود موبایل دانلود مگابیت برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود مگابیت برثانیه و میانه سرعت آپلود سرعت دانلود اینترنت موبایل سرعت آپلود اینترنت موبایل میانه جهانی سرعت دانلود حوزه اینترنت ثابت رتبه ایران اینترنت موبایل میانه سرعت دانلود میلی ثانیه ماه ژوئن وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۷۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رده نهم، بهترین رتبه تیم‌های میکس تفنگ بادی

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، در جریان مسابقات تیراندازی جام جهانی در باکوی آذربایجان نمایندگان ایران در میکس تیمی تفنگ در رده‌های نهم و سی و پنجم قرار گرفتند و به فینال راه نیافتند.

 تیم دو ایران متشکل از شرمینه چهل‌امیرانی و امیرمحمد نکونام با رکورد ۶۲۹ در رده نهم و تیم یک ایران متشکل از فاطمه امینی و پوریا نوروزیان با رکورد ۶۲۲ در رده سی و پنجم ایستادند.

مسابقات تیراندازی جام جهانی از ۱۳ تا ۲۱ اردیبهشت در سه رشته تفنگ، تپانچه و اهداف پروازی به میزبانی باکو آذربایجان انجام می‌شود. ایران در این مسابقات تنها در بخش تفنگ و تپانچه نماینده دارد. 

امتیاز مسابقات جام جهانی در رنکینگ المپیکی تیراندازان تاثیرگذار است.

پیش از این در تپانچه بادی زنان هانیه رستمیان با رکورد ۵۷۲ در رده هجدهم و گلنوش سبقت‌اللهی نیز با رکورد ۵۶۰ در رده پنجاه و هفتم ایستاده بودند.

همچنین در تپانچه بادی مردان سجاد پورحسینی سی و سوم شد. در میکس تپانچه نیز تیم ایران با ترکیب گلنوش سبقت‌اللهی و سجاد پورحسینی با رکورد ۵۶۶ در رده بیست و چهارم ایستاد و از صعود به فینال بازماند. 

دیگر خبرها

  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • رده نهم، بهترین رتبه تیم‌های میکس تفنگ بادی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی