Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@05:20:38 GMT

کاهش سرعت اینترنت در دولت سیزدهم

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۷۴۹۳

‍‍‍‍‍‍

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از یورونیوز، ایران در رده‌بندی جهانی کشورها از نظر سرعت دانلود اینترنت سیار یا همراه (موبایل) ۷ پله پایین آمد و به رده ۷۹ رسید.

تازه‌ترین گزارش پایگاه اینترنتی اسپیدتست (Speedtest) که بر سنجش سرعت اینترنت در کشورهای مختلف جهان متمرکز است، نشان می‌دهد که متوسط سرعت دانلود اینترنت سیار (موبایل) در جهان طی دسامبر ۲۰۲۱ به ۷۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۶ مگابیت در ثانیه رسیده که نشان از افزایش ۵۰ درصدی طی سال گذشته میلادی دارد. بر پایه این گزارش، متوسط سرعت دانلود اینترنت همراه در دسامبر سال ۲۰۲۰ نزدیک به ۴۷.۲ مگابیت بر ثانیه بوده است.

اسپیدتست همچنین اعلام کرده که سرعت آپلود اینترنت سیار در جهان در یکسال منتهی به دسامبر ۲۰۲۱ از ۱۲.۶۷ به ۱۴.۰۸ مگابیت در ثانیه افزایش یافته است.

این گزارش حاکیست که امارات عربی متحده (۳۰۲.۴۳ مگابیت در ثانیه)، کره جنوبی (۲۲۷.۹۹ مگابیت در ثانیه) و قطر (۲۱۳.۰۹ مگابیت در ثانیه) دارای پرسرعت‌ترین شبکه اینترنت سیار هستند. در میان ۱۳۸ کشوری که سرعت اینترنت موبایل آنها از سوی اسپیدتست به طور مستمر بررسی می‌شود، ایران با هفت پله تنزل در دسامبر ۲۰۲۱ به رتبه ۷۹ رسید.

همچنین نتایج بررسی سرعت اینترنت سیار ایران از سپتامبر گذشته و همزمان با آغاز به کار دولت ابراهیم رییسی نشان می‌دهد که سرعت دانلود اینترنت موبایل از ۲۴.۹۵ به ۲۴.۰۳ مگابیت در ثانیه طی دسامبر گذشته کاهش یافته است. البته در این فاصله و در نوامبر ۲۰۲۱ سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران تا ۲۵.۱۸ مگابیت در ثانیه افزایش یافته ولی در مجموع روندی نزولی را طی کرده است.

این گزارش همچنین حاکیست که متوسط سرعت دانلود اینترنت ثابت در جهان با ۳۰ درصد افزایش از ۹۴.۹۲ مگابیت در ثانیه در دسامبر ۲۰۲۰ به ۱۲۳.۸۷ مگابیت در ثانیه در دسامبر ۲۰۲۱ رسیده است.

موناکو (۲۸۸.۴۷ مگابیت در ثانیه)، سنگاپور (۲۶۱.۱۶ مگابیت در ثانیه) و هنگ کنگ (۲۵۹.۹ مگابیت در ثانیه) دارای بالاترین سرعت دانلود اینترنت ثابت در پایان سال ۲۰۲۱ بوده‌اند و ایران با چهار پله صعود در میان ۱۷۸ کشور در رده ۱۳۵ جهان قرار گرفته است.

سرعت دانلود اینترنت ثابت در فاصله سپتامبر تا دسامبر ۲۰۲۱ از ۹.۶۴ مگابیت در ثانیه به ۹.۹۲ مگابیت در ثانیه افزایش یافته است.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در تازه‌ترین اظهار نظر خود دلیل پایین بودن سرعت اینترنت در ایران را مشکل زیرساختی در شبکه و عدم توسعه زیرساخت‌های پهن‌باند ثابت در کشور عنوان کرده و گفته است که مردم بیشتر از شبکه همراه یا سیار استفاده می‌کنند و زیرساخت‌های این شبکه نیز ظرفیت این حجم از استفاده را ندارد و همین مساله باعث کندی سرعت اینترنت می‌شود.

منبع: یورونیوز این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد فروش فوری ایران خودرو ۲۱ بهمن ماه + جزییات و لینک ثبت نام اینترنت سرعت اینترنت اینترنت موبایل اینترنت سیار سرعت دانلود اینترنت تست سرعت اینترنت بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط وضعیت سرعت اینترنت موبایل در ایران چطور است؟ وعده افزایش سرعت اینترنت تا پایان امسال سرعت اینترنت موبایل در ایران ارتقا یافت اینترنت ۵G کی فعال می‌شود؟ ورود به نسل پنجم ارتباطات نیاز به آمادگی دارد کدام کشورها سریعترین سرعت اینترنت موبایل را دارند؟ ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها کاهش سرعت اینترنت در دولت سیزدهم دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی با رهبر معظم انقلاب ۹۴درصد دانش‌آموزان دوز اول واکسن را تزریق کردند جدیدترین انواع اتو بخار چند؟ + جدول شنیده شدن صدای انفجار در تل‌آویو ادامه آزادسازی سواحل کشور ۱۱راه حیاتی برای نجات از پیک اومیکرون آمادگی آمریکا برای دور جدید مذاکرات با روسیه طالبان گزارش شورای امنیت را تکذیب کرد پوتین و ماکرون پشت میز معروف کرملین چگونه پیامک های مزاحم را مسدود کنیم؟ تلویزیون‌ ۵۰ اینچ قیمت مناسب چند؟ (جدول) گفت و گوی دبیرکل ناتو و اردوغان معمای هایزر؛ فرستاده کارتر در ایران چه ماموریتی داشت؟ حصول توافق نیازمند اتخاذ تصمیمات مهم از طرف های غربی است هندی ها به ممنوعیت حجاب در مدارس اعتراض کردند ساخت نخستین ربات زنده با قابلیت تولید مثل! هزینه ۱۰ میلیونی اقامت در هتل های ارزان اصفهان + جدول چه روغن‌ هایی برای کودکان خطرناک است؟ رکورد تاریخ صنعت مس ایران را شکستیم آخرین قیمت روز جاروبرقی + جدول کسانی برای کارگران تصمیم می گیرند که یک شب هم گرسنه نخوابیدند سیاست منطقه‌ ای ایران درست است؟ رییسی بر تقویت سطح روابط ایران و ترکیه تاکید کرد رکورد دوباره قیمت وام مسکن؛ ۱۲۴ میلیون تومان از وام زوجین آب رفت دادستان تهران از بازداشتگاه اوین بازدید کرد پادکست منهای اقتصاد گزیده خبرها ۱۴۰۰/۱۱/۱۸ اقلیم کردستان عراق ۱۰ زندانی ایرانی را تحویل داد قیمت روز محصولات ایران خودرو / تارا دنده ای ارزان شد (جدول) چگونه رمزارزها را ذخیره کنیم؟ / معرفی بهترین کیف پول‌ های ارز دیجیتال برای ایرانی ها پرفروش ترین رادیاتورهای پنلی + قیمت شرایط ثبت نام در سامانه امریه قوه قضاییه اعلام شد استفاده از کالای دست دوم را مد کنیم جنگ قدرت در عراق بانک ها حتما باید وام بدون ضامن را پرداخت کنند + فیلم خودرو با نفت تهاتر می شود؟ / سرانجام آزادسازی واردات خودرو به کجا رسید؟ حاشیه‌های سوپر کارت فوتبال ایران پادکست عصرگاه اقتصادآنلاین ۱۴۰۰/۱۱/۱۸ پیش بینی قیمت طلا و سکه برای ۱۹ بهمن/ استقبال از کاهش قیمت‌ تلاش گل گهر برای افزایش سهم تجاری از بازار‌های داخلی و جهانی صدور مجوزهای صادرات محصولات کشاورزی به مالزی تسریع می شود سفیر جدید فلسطین در تهران با ۵ میلیون چه موبایلی بخریم؟ (جدول) حول در صنعت پرداخت با توسعه کیف پول الکترونیکی فرار رو به جلوی دژپسند ایران توانایی صادرات ١٠٠ میلیون ماسک را دارد پیش بینی قیمت دلار برای ۱۹ بهمن / دلار به استقبال دور جدید مذاکرات رفت مستاجران مینی سیتی چقدر اجاره می دهند؟ بهبود احساسات سرمایه‌گذاران نشان دهنده احتمال تغییر روند اصناف چطور کد QR code بگیرند؟ DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اینترنت سرعت اینترنت اینترنت موبایل اینترنت سیار سرعت دانلود اینترنت تست سرعت اینترنت سرعت دانلود اینترنت سرعت اینترنت موبایل سرعت اینترنت مگابیت در ثانیه اینترنت سیار دسامبر ۲۰۲۱ ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۷۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فایننشال تایمز، به تازگی لایحه‌ای درباره محدودیت تیک‌تاک در آمریکا به تصویب رسیده است. بر اساس این لایحه، شرکت چینی «بایت دنس» مالک شبکه اجتماعی تیک‌تاک تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد این برنامه ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت فروشگاه‌های برنامه و ارائه‌دهندگان اینترنت مواجه خواهد شد.

این مصوبه به تهدیدات ناشی از «برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمن خارجی» اشاره می‌کند. به نوشته فایننشال تایمز، سیاستمداران آمریکایی نگران تأثیری هستند که پکن می‌تواند بر محتوای داده‌های کاربران «تیک‌تاک» اعمال کند.  فروش برنامه ها و شبکه های اجتماعی پیش از این هم سابقه داشته است. مثلا چهار سال پیش، شرکت چینی Kunlun Tech برنامه دوستیابی‌اش را به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی از امنیت داده‌های کاربران به San Vicente Acquisition فروخت. با این حال، این فروش کمتر از یک میلیارد دلار قیمت داشت و این در حالی است که تیک‌تاک بسیار بزرگتر است. درآمد آمریکا از این شبکه اجتماعی در سال گذشته به ۱۶ میلیارد دلار رسید.   به نظر می‌رسد هیچ پیشنهادی در این مقیاس وجود نداشته باشد. گزارش‌ها حاکی از آن است که برخلاف متا، تیک‌تاک زیان‌دِه است.   یا در مثال‌های دیگر، روسیه در سال ۲۰۱۶ دسترسی به «لینکدین» را به دلیل خودداری از ذخیره اطلاعات کاربران روسی در این کشور مسدود کرد. یا در سال ۲۰۲۰، هند تیک‌تاک را برای حفظ حریم خصوصی و نگرانی‌های امنیتی ممنوع کرد. امسال هم چین واتس‌اپ را به همین دلیل ممنوع کرد.    تیک‌تاک در تلاش برای متقاعدکردن مقامات واشنگتن درباره این شبکه اجتماعی تاکنون از دو مدیر اجرایی استفاده کرده است. اولین مدیر، «کوین مایر» بود که تنها چند ماه دوام آورد، اما جانشین او یعنی «شو زی چو» سه سال است که در جایگاهش مانده است.   اما ناکامی «چو» در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه تیک‌تاک یک تهدید امنیتی نیست، می‌تواند برای حضور او در سِمتش محدودیت زمانی ایجاد کند. این ناکامی همچنین می‌تواند باعث ممنوعیت برنامه‌های دیگر شود.   تیک‌تاک تاکید کرده که در حال برنامه‌ریزی برای مبارزه قانونی با مصوبه قانونگذاران آمریکایی است. ممنوعیت تیک‌تاک قطعا باعث ناراحتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی این برنامه می‌شود، اما این ممنوعیت به صورت یک‌باره نخواهد بود.    فایننشال در پایان نوشت، با این اتفاقات، اینترنت جهانی بیش از پیش دچار شکاف و گسستگی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی