Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،  وبسایت Speedtest که بزرگترین شاخص شناسایی سرعت اینترنت در جهان به حساب می‌آید، به تازگی لیستی از کندترین و پرسرعت ترین اینترنت جهان در ماه نوامبر 2021 منتشر کرده است.

مانند ماه گذشته Speedtest در دو فرمت گزارش خود را ارائه کرده که یکی شامل میانگین سرعت در هر کشور و جهان شده و دیگر متوسط سرعت دانلودی است که بیشترین شباهت را به تجربه کاربران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اضافه شدن فرمت دوم، دو ماه دیگر یعنی 15 فوریه، گزارش‌دهی به شیوه اولیه برچیده می‌شود، چراکه اسپیدتست معتقد است این اعداد به واقعیت نزدیک‌تر هستند.

میانگین سرعت دانلود موبایل در ماه گذشته در جهان 29.06 مگابیت برثانیه و میانگین سرعت آپلود 8.53 مگابیت برثانیه با تأخیر 29 میلی ثانیه بوده است. در بخش اینترنت ثابت میانگین سرعت دانلود 58.00 مگابیت بر ثانیه و آپلود 24.27 مگابایت بر ثانیه بوده و تأخیر 10 میلی ثانیه ثبت شده است.

مانند ماه گذشته امارات متحده عربی باز هم پرسرعت‌ترین اینترنت همراه را برای کاربران خود ارائه می‌کند. میانگین سرعت دانلود در این کشور 136.42 مگابیت برثانیه است. پس از امارات، نروژ، کره جنوبی، قطر، چین، هلند، عربستان سعودی، قبرس، بلغارستان و کویت در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

در بخش اینترنت ثابت هم سنگاپور کماکان رتبه نخست را به خود اختصاص داده است. میانگین سرعت دانلود اینترنت ثابت در این کشور 184.65 مگابیت بر ثانیه به ثبت رسیده. شیلی، تایلند، هنگ کنگ، دانمارک، چین، موناکو، ایالات متحده، اسپانیا و رومانی در رتبه‌های بعدی این رده‌بندی قرار دارند.

پرسرعت ترین اینترنت جهان در نوامبر 2021

کندترین اینترنت موبایلی جهان با سرعت 5.24 مگابیت بر ثانیه به افغانستان تعلق دارد. فلسطین، ونزوئلا، تاجیکستان، غنا، سودان، ساحل عاج، بلاروس، بنگلادش، هائیتی و تانزانیا پس از آن رتبه‌های بالاتر را به خود اختصاص داده‌اند.

در بخش اینترنت ثابت باز هم کشور افغانستان کندترین اینترنت را به مردمش ارائه می‌کند. میانگین سرعت دانلود در این کشور 1.67 مگابیت بر ثانیه است. کوبا، ترکمنستان، یمن، سوریه، اتیوپی، نیجر، سودان، گینه، سوزایلند و زامبیا پس از آن در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

جایگاه ایران در رتبه‌بندی ماه نوامبر

میانگین سرعت دانلود اینترنت همراه ایران در ماه گذشته 25.19 مگابیت بر ثانیه (معادل 3.15 مگابایت بر ثانیه) است. با این سرعت ایران با سه پله صعود در رتبه 70 از 138 کشور جهان قرار گرفته است.

در بخش اینترنت ثابت میانگین سرعت دانلود ایران 9.85 مگابیت بر ثانیه (معادل 1.23 مگابایت بر ثانیه) بوده و با این سرعت از میان 181 کشور جهان، با یک پله صعود نسبت به ماه قبل در رتبه 142 قرار گرفته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1122247 برچسب‌ها اینستاگرام

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اینستاگرام پرسرعت ترین اینترنت میانگین سرعت دانلود بخش اینترنت ثابت مگابیت بر ثانیه ماه گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۶۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیداحمد فاضل‌زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام‌های رتبه‌بندی معتبر در سطح بین المللی است که در سال ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

وی افزود: در گزارش اخیر رتبه بندی دانشگاه ­های آسیایی سال ۲۰۲۴ از ایران تعداد ۷۳ دانشگاه حضور داشته اند که ۴ دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند. رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴، تعداد ۷۳۹ دانشگاه را از ۳۱ کشور در بردارد. همانند سال‌های گذشته، کشور ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه بیشترین تعداد دانشگاه را در این رتبه بندی دارد و هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. رتبه‌های اول تا دهم در جدول ۱ قابل مشاهده است.

 

رئیس موسسه ISC گفت: سهم ایران از نظر تعداد دانشگاه‌های رتبه بندی تایمز آسیایی ۲۰۲۴، ۷۳ دانشگاه است که در حدود ۱۰ درصد دانشگاه‌های این رتبه بندی را شامل می‌شود که در جدول ۲ قابل مشاهده است.

جدول ۲: تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز آسیا در سال‌های مختلف

 

فاضل زاده افزود: در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴، تعداد ۷۳ دانشگاه از ایران حضور دارند. دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، تهران و صنعتی شیراز به ترتیب رتبه اول تا پنجم ایران را کسب کردند. نتایج دانشگاه‌های ایران در جدول ۳ قابل مشاهده است.

جدول ۳: جایگاه دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز کشور‌های آسیایی سال ۲۰۲۴

 

عملکرد دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی قاره آسیا در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

رئیس موسسه ISC گفت: از میان کشور‌های اسلامی قاره آسیا، در مجموع ۳۰۶ دانشگاه از ۱۷ کشور اسلامی در رتبه بندی ۲۰۲۴ حضور دارند این در حالی است که در رتبه بندی ۲۰۲۳ این تعداد ۲۵۳ دانشگاه بوده است. از لحاظ تعداد حضور دانشگاه، کشور ترکیه و ایران به ترتیب با ۷۵ و ۷۳ دانشگاه، بیشترین حضور را داشته اند.

 

دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی با رتبه ۱۰۰ و کمتر، در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ در جدول ۴ قابل مشاهده است.

جدول ۴: دانشگاه‌های برتر کشور‌های اسلامی در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

 

 روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

فاضل زاده گفت: روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ مانند رتبه بندی جهانی تایمز، به طور قابل توجهی تغییر کرده است. تعداد شاخص‌های مورد استفاده از ۱۳ به ۱۸ شاخص رسیده است با این حال مانند روش­شناسی پیشین، شاخص­های عملکردی در ۵ معیار کلی قرار دارند: آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین المللی و صنعت. جدول ۵ شاخص‌های مورد استفاده در هر معیار را نشان می­ دهد.

وی افزود: روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی تایمز است با این تفاوت که در رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی این شاخص‌ها جهت رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی مجددا تنظیم و وزن دهی می‌شوند.

جدول ۵. معیار‌ها و شاخص ­های رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

دیگر خبرها

  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • صعود ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی
  • ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی صعود کرد
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • صعود «ناهید کیانی» به رتبه دوم رنکینگ المپیکی
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی